Maak kans op een Dopper Original drinkfles!

ARNHEM - Dansvoorstelling Trash is een voorstelling over de plasticsoep in onze oceanen. Speciaal voor onze leerlingen hebben we een leuke actie geregeld; je kunt een echte Dopper drinkfles winnen! Doe je mee?

Over dansvoorstelling Trash
Dansvoorstelling Trash is een voorstelling over een hot topic; het plastic afval in onze zeeën. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact en consequenties van deze cijfers. Ook zijn er steeds meer innovatieve initiatieven om de ‘plasticsoep’ op te ruimen en/of aanzienlijk te verminderen. Bijna iedereen kent inmiddels de ‘Dopper’; een flesje dat je keer op keer kunt hergebruiken.

Win een van de vijf Dopper waterflesjes
Omdat de plasticsoep een onderwerp is waarvan we vinden dat het actueel MOET blijven, hebben we er bewust voor gekozen om dit als thema voor de jaarlijkse dansvoorstelling te kiezen. Ook hebben de toffe mensen van Dopper 5 Dopper Originals naar ons opgestuurd die we mogen verloten. Hoe gaaf?!

Meedoen
Kans maken op een van die Dopperflesjes? Dat kan!

1. Doe een dansje met een drinkfles en maak hier een filmpje van
2. Plaats het filmpje op facebook of Insta en gebruik de hashtag #dopperdans en #studio26nl
3. Onder de leukste inzendingen verloten we 5 Original Sea Green Doppers!
4. De winnaars worden in de laatste week van februari 2019 bekend gemaakt via onze Facebookpagina

Heb jij -nog- geen Dopper? Geen stress. Ieder dansje met een drinkfles telt mee. Stuur dus zeker je filmpje in en wie weet is die zeegroene Dopper Original binnenkort van jou!

Bron beeld: Dopper Foundation

372