Line-up eerste Lazy Sunday bekend

VELP - Als je dol bent op dans, theater en muziek, én je je op cultureel gebied graag eens laat verrassen, kom dan deze zomer tijdens Lazy Sunday bij Studio26 genieten van de meest uiteenlopende artiesten! De line up van de eerste Lazy Sunday is bekend. Lees verder ►

Over Lazy Sunday & de line up

Tijdens Lazy Sunday kun je je culturele hart ophalen. Iedere zondag presenteren we een uiteenlopend aanbod van podiumkunsten, varierend van singer-songwriters tot moderne dansers, en van een luchtacrobatische act tot een spoken word artiest. Soms weten we al ruim van tevoren wie er gaat komen, soms (in verband met de huidige situatie) ook niet. Wat we wél zeker weten, is dat het ouderwets cultureel genieten wordt!

Dit weekend mogen we met veel trots een singer-songwriter, een luchtacrobate en een blik frisse urban danstalenten presenteren. Kom genieten van je broodnodige portie cultuur en ontdek daarna met een picknickmand onder je arm landgoed Larenstein! Check hier wat je kunt verwachten van de line up van aankomend weekend.

1. Muziek

Verwacht bij Arnhemse singer-songwriter Roosmarijn niet de gebruikelijke combinatie van gitaar en zang of piano en zang. Gewapend met een viool, loop-station en haar unieke stemgeluid kan ze haar publiek betoveren met haar melodische popliedjes. Haar liedjes zijn sfeervol met experimentele elementen, optredens intiem en meeslepend. Roosmarijn heeft gespeeld op verschillende podia in Nederland, Duitsland, Oostenrijk Ijsland, Engeland en Zweden, maar nog nooit op landgoed Larenstein. En daar gaat aankomend weekend verandering in komen!

2. Luchtacrobatiek

Minke Ruel komt aanstaande zondag een speciaal optreden verzorgen. Tijdens haar show zal deze luchtacrobate je meenemen in haar wereld, die voor ons 'gewone mensen' haast magisch aanvoelt. We kunnen je dus beloven dat dit heel bijzonder gaat worden! Minke is een graag geziene gast op menig festival, bedrijfsfeest en theaterproductie. Ze schitterde eerder op podia in binnen- en buitenland en op 19 juli zal ze onderdeel uitmaken van de eerste line-up van Lazy Sunday op landgoed larenstein. Komt dat zien!


3. Urban Dans

Urban dans is de verzamelnaam voor diverse dansvormen die voortvloeien uit de hiphopcultuur die in de jaren zeventig als muziekstijl furore maakte. In de afgelopen decennia is deze dansvorm uitgegroeid tot een nieuwerwetse, volwassen dansstijl die inmiddels algemene bekendheid geniet. Tijdens deze eerste Lazy Sunday bieden we een podium aan een aantal zeer getalenteerde urban dansers. Zo maak je kennis met urban dansers Anna-Maria, Elise, Noa & Denzel. Anna-Maria en Elise laten een zeer krachtige urban choreografie zien die door Anna-Maria uitgedacht is. In hun act 'Unspoken Word', weten ze samen op indringende wijze de zoektocht naar de beste versie van jezelf over te brengen. Dansers Noa & Denzel nemen je in hun choreografie mee in hun zoektocht om, ondanks de afstand die we tegenwoordig moeten houden, toch die menselijke connectie te kunnen blijven maken.

Meer info >

Direct reserveren voor aanstaande zondag 14.00 uur >
Direct reserveren voor aanstaande zondag 16.00 uur >

372