koop nu kaarten en steun de straatkinderen in Indonesië

VELP - Koop nu je kaarten voor een van de 4 spetterende benefietvoorstellingen op 16 en 17 april en 21 en 22 mei en steun daarmee het vrijwilligersproject van Milly Trouerbach en vierdejaars studenten van de opleiding Artiest Urban Dance! 

Achtergrond project – Semarang Indonesië
Straatkinderen, daar heeft iedereen wel een beeld bij. Kinderen die zwerven over straat, te weinig gezonde voeding krijgen, geen toegang hebben tot gezondheidszorg en onderwijs en leven in ongezonde en onveilige omstandigheden.
Ook in Semarang, een stad met 1,5 miljoen inwoners aan de noordkust van Java in Indonesië, zijn deze kinderen te vinden op drukke kruispunten. Jonge kinderen die geld bij elkaar moeten bedelen voor hun ouders. Kinderen die in de meest schrijnende gevallen door hun ouders verhuurd worden om op die manier geld binnen te halen. De kinderen leven in erbarmelijke omstandigheden en de gezinnen waar ze uit komen bieden nauwelijks hoop: slechte huisvesting, alleenstaande ouders, een drugs- alcohol- en/of gokverslaving, hoge werkeloosheid, criminaliteit, sexueel misbruik. Dit is de wereld waarin zij opgroeien. Wij willen daar graag, op eigen en bescheiden wijze, iets aan doen.

Wie zijn wij?
Wij, dat wil zeggen 8 vierdejaars studenten van de opleiding Artiest Urban Dance van Rijn IJssel en docent Milly Trouerbach, trekken ons het lot van deze kinderen aan en we hebben een manier gezocht om het afstudeerproject ten goede te laten komen aan deze kinderen. Hiphop meets kampung werd geboren. Van 16 juli tot en met 5 augustus 2016 zullen wij in samenwerking met lokale organisaties in Semarang ter plekke meewerken aan een aantal activiteiten die speciaal voor deze kansarme jongeren worden georganiseerd.

Benefietvoorstellingen
Het project kost een hoop geld en Milly en de studenten zijn dan ook al maanden bezig om geld in te zamelen. De benefietvoorstellingen zijn hier onderdeel van. Er zijn totaal 5 voorstellingen:

16 en 17 april Evitcepsrep - een productie van Hiphop meets Kampung
Locatie: theaterzaal Studio26, Larensteinselaan 26-d in Velp
Aanvang zaterdag 16 april 20.00 uur
Aanvang zondag 17 april 14.00 uur  
Dansers: studenten Artiest Dans Rijn IJssel, Vooropleiding dans Studio26 (Masterclass 1) en Concrete Jungle

21 en 22 mei Zeven Zonden - een productie van Centre Stage Dance Company
Locatie: theaterzaal Studio26, Larensteinselaan 26-d in Velp.
Aanvang zaterdag 21 mei 19.15 uur
Aanvang zondag 22 mei 12.30 en 15.00 uur
Choreografie: José Neuts en Milly Trouerbach
Dansers: studenten Artiest Dans Rijn IJssel, leerlingen Studio26 en Vooropleiding dans Studio26 (Masterclass 1), Flex Dansstudio, Centre Stage Dance Company, Rose-Mary Werbata

Kaartverkoop
Kaarten voor 16 en 17 april kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar aan de deur of door te klikken op deze link: www.facebook.com/hiphopmeetskampung
Kaarten voor 21 en 22 mei kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar aan de deur of door te klikken op deze link: www.centrestage.nl
De opbrengsten van deze voorstellingen zullen worden gebruikt om te dansen, muziekinstrumenten te maken en Engelse les te geven aan de kinderen. Kom dus kijken en draag bij aan dit goede doel en prachtige project!

372