Kerst & more

VELP - Studio26 bruist, zo aan het einde van het jaar. De amateurschool heeft open lesweek, de afdeling events zit middenin de voorbereidingen voor Dine & Dance. En voor we het weten is het natuurlijk al weer kerst. Denk je er aan de kerstvakantie in je agenda te zetten?

Omdat wij kerst stiekem een van de leukste periodes van het jaar vinden kicken we deze periode af door jullie in de aankomende weken te verrassen met een aantal leuke items. Denk aan gratis downloadbare gifttags en plaatsingskaartjes, ontworpen door onze vormgever Jasper en aan een aantal shopposts waarin we de leukste cadeau's voor oa. circusbazen, toneeltijgers, ballerino's en ballerina's highlighten. Hou onze facebookpagina en de website in de gaten!

Kleurwedstrijd

Ook kun je dit jaar meedoen met de heuze Studio26 kleurwedstrijd. Print de kleurplaat uit of haal hem af bij de balie en kleuren maar! Inleveren kan tot en met de tweede week van het nieuwe jaar, daarna maken we via onze facebookpagina de winnaars bekend. 

Kerstvakantie

De kerstvakantie start dit jaar op dinsdag 18 december. Let op, maandag 17 december is er nog wél les. Op maandag 7 januari verwachten we alle leerlingen weer voor hun lessen. Zet je de kerstvakantie vast in je agenda?

372