Kaartverkoop Dinnershow Goud 2019 gestart. Reserveer nu tickets!

BEMMEL - Voor de achtste keer presenteren de studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen in samenwerking met Studio 26 Dinnershow Goud. De kaartverkoop voor dit bijzondere evenement is nu gestart. Koop je tickets!

Zowel op het podium als er achter en zowel in de bediening als in de keuken doen onze 'Golden Heroes' (studenten van diverse opleidingen) hun uiterste best om jou een fantastische avond te bezorgen.

Dinnershow & Theatershow
De dinnershows worden gehouden op 3, 4, 5, 6 en 8 april 2019. Ook is er een gelegenheid om alleen naar de show te komen kijken, hiervoor worden twee theatershows georganiseerd. De theatershows vinden plaats op 9 en 10 april 2019.

Locatie: Nijverheidsstraat 67a, 6681 LN Bemmel
Dinnershow: € 56,- per persoon, excl. reserveringskosten.
Theatershow: € 15,- per persoon exclusief reserveringskosten.

De shows beginnen om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) en eindigen om ca. 22.00 uur. De theatervoorstellingen starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie en foto's een kijkje op www.dinnershowgoud.nl!

Kaartverkoop is gestart
Tickets zijn eenvoudig te reserveren en te betalen in onze webshop. Je ontvangt je tafelnummer bij aankomst. Heb je dieetwensen of wensen ten aanzien van de tafelindeling, laat het even weten in het opmerkingenveld.

372