Kaartverkoop Dansvoorstelling Troep gestart

ARNHEM - Na het daverende succes van dansvoorstelling Trash laten op 25 mei ook onze jongste danstalenten hun kunnen zien in een eigen voorstelling over de plasticsoep: Troep. Lees hier meer over deze dansvoorstelling!

Over Troep
Dansvoorstelling Troep is de dansvoorstelling van onze jongste dansleerlingen en is het zusje van dansvoorstelling Trash. Ook deze voorstelling is ontstaan vanuit de duurzame visie van Studio26 en geïnspireerd door het actuele en angstaanjagende thema de 'plasticsoep'. Dansvoorstelling Troep is geschikt voor alle leeftijden.

Sandy Borstel spoelt na jaren op zee te hebben rondgedreven aan op het strand. Ze voelt zich vies en lelijk en wordt steeds verdrietiger als ze ziet wat voor een troep er allemaal aanspoelt op het strand. Gelukkig is daar schelpenverzamelaar Luuk, die Sandy meeneemt en haar laat zien dat er tussen de troep ook heel veel mooie dingen te vinden zijn!

De voorstelling Troep is een reis langs verschillende strandvondsten, kom je met ons mee om te zien waar onze jongste dansgroepen allemaal mee over het strand dansen?

Twee voorstellingen, twee casts 
We hebben de leerlingen verdeeld in twee groepen; Cast Rood en Cast Blauw. Er zullen daarom twee voorstellingen gegeven worden; eentje om 13.00 uur, en eentje om 17.00 uur. Klik hier om te zien welke groepen er bij Cast Rood horen, en welke groepen in Cast Blauw.

Tickets zijn nu te koop!
Ga direct naar de ticketverkoop:

Koop hier tickets voor de voorstelling van 13.00 uur | Cast Rood
Koop hier tickets voor de voorstelling van 17.00 uur | Cast Blauw

372