Het is officieel; zomer 2019 is AAN! Hoe gaan we met de hitte om?

VELP – De zomer is pas net een feit en de temperaturen hebben eindelijk het kwartje horen vallen. Deze laatste lesweek, tevens eerste echte zomerse week, wordt het warm. Erg warm. Sommige organisaties kiezen voor een tropenrooster, anderen weer niet. Hoe gaan wij met de hitte om? Lees het hier!

We mochten er even op wachten maar de temperatuur is eindelijk op fatsoenlijk zomers niveau. Of je er nou wel van houdt of deze week juist het liefst in de armen van je airco kruipt, we vertellen je graag hoe we hier bij Studio26 met de hitte om gaan.

Alle lessen gaan gewoon door

Sommige organisaties hebben er voor gekozen om met een tropenrooster te gaan werken. Wij hebben er na overleg voor gekozen dit niet te doen. Alle lessen gaan deze week dus volgens het normale rooster door! Wel houden docenten uiteraard rekening met een goede afwisseling qua inspanning-ontspanning in de lessen.

We hebben de airco aangezet

Ons pand heeft een zeer goed isolerend dak. Door de natuurlijke Sedum begroeiing blijft het nét een tikkie koeler dan in andere panden. Normaal is dit voldoende maar om het met deze temperaturen in de Studio’s prettig te houden, hebben we de airco aangezet. We willen iedereen vragen hier rekening mee te houden door deuren (en ramen) zo veel mogelijk dicht te houden.

Zorg dat je voldoende drinkt

Denk er deze week aan dat je niet zonder waterfles de deur uit gaat en voldoende drinkt. Ben je je waterflesje toch vergeten? Op de receptie staan kannen water en bekers voor je klaar. Help je zelf gerust! Lever je beker na afloop weer in zodat we deze service aan iedereen aan kunnen blijven bieden.

372