Hello goodbye

VELP - Aan al het goede komt een eind; ook dit seizoen moeten we weer afscheid nemen van een aantal leerlingen die járenlang bij ons op les hebben gezeten. En ook een aantal docenten maakt plaats voor nieuwe!

Aan het einde van dit seizoen namen we vanwege andere werkzaamheden afscheid van muziekdocenten Mirthe Dokter en Tom Heinen. Zang- en pianodocente Deborah van der Velde vond na haar huwelijk een mooi huisje in Den Haag en neemt dus helaas ook afscheid van al haar leerlingen. Ook Nina Funk en Isabelle Hermans zullen geen les meer geven aan de amateurleerlingen, maar blijven gelukkig nog wel lesgeven aan de vooropleiding dans en de mbo-opleidingen.

Gelukkig mogen we ook nieuwe docenten verwelkomen. Allereerst Heleen van der West. Als kleuter kwam ze Studio26 binnen, ze ontwikkelde zich aan de vooropleiding dans (voorheen Masterclass) en inmiddels is ze na een stage bij Studio26 afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie als docent dans. We zijn trots dat ze terug is van weggeweest en bij ons les wil komen geven! Ook Kimberley Arends is terug van weggeweest: na haar zwangerschapsverlof zal ze weer gaan lesgeven aan haar oude groepen in de jazzlessen. José Neuts was al betrokken bij de mbo-opleidingen, maar zal nu ook de lessen tap en song & dance aan de amateurleerlingen gaan geven. Job ten Berge was al bekend als gastdocent bij de circuslessen, maar wordt nu ook hét gezicht van theatersport, iets dat al jarenlang zijn passie is.  Mirjam van Wijk is onze nieuwe muziekdocente en zal de zang-, piano- en muziektheaterlessen op zich nemen. Tot slot zal María Lopez ons verblijden met veel Cubaanse swingende moves in de lessen salsa en zumba!

Gepubliceerd 14 juli 2015

372