Hanno Siegers overleden (1971 - 2021)

VELP - Deze week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Hanno Siegers op 9 augustus 2021 is overleden. "Altijd laat, maar nu toch echt te vroeg" vermeldt de rouwkaart. Hanno overleed op 50-jarige leeftijd plotseling aan een medische oorzaak en laat twee kinderen na. Op dinsdag 17 augustus zal in besloten kring afscheid van hem worden genomen. Lees verder ►

Een professional en bovenal geliefd collega
Hanno is vanaf de start van Studio26 in 1994 de afgelopen 27 jaar bij tientallen van onze producties betrokken geweest als lichtontwerper en -technicus. Zo verzorgde hij o.a. het licht voor onze schouwburgproducties Sjakie en de Chocoladefabriek (1995), Pinokkio (2002), Chitty Chitty Beng Beng (2005), De Koning & ik (2011) en de laatste jaren diverse voorstellingen van de mbo-opleidingen. Daarnaast werkte hij voor diverse theaters en gezelschappen, waaronder Theater Terra, dansgezelschap Jens van Daele, Theatergroep Kwatta en de Groene Engel.

Hanno was met zijn creatieve brein altijd een drijvende kracht in het creatieve team van Studio26 en een echte vakman als het aankwam op licht. Met zijn lichtplannen toverde hij magische plaatjes op het podium en liet iedereen, van jong tot oud, van amateur tot professional, schitteren op het podium. Naast zijn professionele kwaliteiten was Hanno bovenal een warm, vrolijk en lief mens. Een zeer gewaardeerde collega, die we enorm zullen gaan missen! Wij wensen zijn kinderen en zijn familie- en vriendenkring ontzettend veel sterkte met dit verlies. 

372