Geniet van pure qualitytime met je kleintje tijdens de Kerstspecial van Muziek Op Schoot!

VELP - Speciaal voor ouders met jonge kinderen organiseren we ook dit jaar weer de Kerstspecial van muziek op schoot. Maak samen spelenderwijs kennis met muziek en kom genieten van pure qualitytime met jouw kleintje. Lees hier meer en reserveer gauw jullie plekje!

Over de cursus muziek op schoot

De meeste kinderen zijn gek op muziek. Dat komt mooi uit, want muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. In de lessen muziek op schoot maken de kinderen al jong kennis met diverse klanken, ritmes en kleine instrumentjes. In de veilige omgeving van de ouder wordt op speelse wijze een muzikaal gevoel ontwikkeld. Een heerlijk moment voor kind en ouder om samen van muziek te genieten. Speciaal voor ouders met kinderen vanaf 12 maanden organiseren we op 10 en 17 december een tweetal lessen die volledig in het teken zullen staan van kerst. Deze lessen staan los van de reguliere cursus muziek op schoot.

Over de Kerstspecial

Kom met jouw kleintje genieten van pure qualitytime en maak tijdens de kerstspecial van muziek op schoot samen spelenderwijs kennis met de beginselen van muziek. Na afloop van de kerstspecial, die in verband met de aandachtsspanne van de kleintjes bewust maar drie kwartier duurt, is iedereen welkom voor een kop koffie, thee of ranja en wat lekkers in onze foyer.

Wat: Kerstspecial muziek op schoot
Wanneer: 10 & 17 december 2019 van 09.30 tot 10.15 uur
Waar: Studio26 locatie Velp
Kosten: € 17,50 voor twee lessen, inclusief koffie, thee, limo en iets lekkers achteraf.

Aanmelden

Stuur een mail naar administratie@studio26.nl met jullie namen, de leeftijd van je kindje en een telefoonnummer. Betalen kan voorafgaand aan de eerste les contant of per pin bij de receptie. 

 

372