Geniet na van het Kunst & Theatergala 2019 met de foto’s & livestream!

AMSTERDAM – Afgelopen zaterdagavond vond in AFAS LIVE in Amsterdam het Kunst & Theatergala van het Leger des Heils plaats. Lees hier meer over dit evenement met optredens van onder andere Trijntje Oosterhuis, geniet na met de foto’s die onze huisfotograaf Gerrit Bakker schoot of bekijk de livestream!

Over het Kunst & Theatergala

Jaarlijks vindt in AFAS LIVE in Amsterdam het Kunst & Theater Gala plaats. Dit gala is de grande finale van de Kunst & Theaterfestivals die in het hele land plaatsvinden. Door deelnemers een podium te bieden krijgen deze weer vertrouwen in zichzelf en ontdekken ze talenten waardoor ze weer in staat zijn te dromen over de toekomst.

Artiesten & optredens

Naast deelnemers van het Leger des Heils waren diverse andere artiesten en groepen te zien. Zo supporten de dansers en zangers van Studio26 onder andere de optredens van Trijntje Oosterhuis. Dit resulteerde onder andere in een prachtige uitvoering van Trijntjes nummer ‘De Zee’ ondersteund door breakdancer Armaty, en een spetterende Stevie Wonder medley samen met de Studio26 vocalisten en energieke urban dansers.

Nagenieten met foto’s & video

Natuurlijk was ook dit jaar onze huisfotograaf Gerrit Bakker aanwezig. Bekijk hier de eerste foto’s van deze bijzondere avond, in de loop van deze week zal dit album aangevuld worden. Ook is de hele voorstelling geregistreerd door het Leger des Heils. Bekijk hier de beelden van de livestream terug.

372