Gelders Sportgala vierde 10e verjaardag met een Urban Dinnershow op Papendal

ARNHEM - Op 28 november jongstleden werd op sportcentrum Papendal de Gelderse Sportprijs uitgereikt en mochten we met onze artiesten een waanzinnige Urban Dinnershow neerzetten. Huisfotograaf Gerrit en videograaf Fleur waren aanwezig om de show vast te leggen. Bekijk de beelden!

Tien jaar Gelders Sportgala

De Gelderse Sportprijs werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Tijdens een avondvullende show werden talenten geëerd en mooie sportmomenten uit 2019 gevierd. Bas van de Goor volgde Annemieke van Vleuten op als winnaar van de Gelderse Sportprijs. De 48-jarige Apeldoorner behoort tot één van de meest succesvolle Nederlandse volleyballers met de gouden medaille op de Olympische Spelen van 1996 als absoluut hoogtepunt van zijn carrière. Na zestien jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld begon hij ook op maatschappelijk vlak een belangrijke rol in het leven van veel mensen te spelen. Met zijn Bas van de Goor Foundation zet hij zich al ruim twaalf jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren. Bas van de Goor is een ware inspiratiebron voor velen in Gelderland.

Urban Dinnershow

De Gelderse Sportfederatie spant zich ieder jaar weer in om een verrassende draai aan het Gelders Sportgala te geven. Door onze expertise op het gebied van dinnershows en het themajaar Sport & Voeding van de provincie Gelderland was een Urban Dinnershow de perfecte invulling van dit tienjarige jubileum van het Gelders Sportgala. Gasten genoten van een driegangendiner samengesteld door topsportkok Erik te Velthuis van Papendal, geserveerd door talenten van Rijn IJssel. Onze artiesten verzorgden een spetterende Urban Dinnershow waarin breakdance, hiphop & BMX tricks afgewisseld werden met sfeervolle choreografieën en vocale intermezzo's. De perfecte combinatie tussen gastronomie, sport, zang en (urban)dans!

Nagenieten met de beelden!

Onze huisfotograaf Gerrit Bakker was uiteraard van de partij en legde de show vast. Bekijk de beelden en geniet na van het Gelders Sportgala 2019! Naar alle foto's >


 

Aftermovie

En ook onze videograaf Fleur was aanwezig en maakte een aftermovie van het Gelders Sportgala 2019. Bekijk hem hier!

372