Enthousiaste reacties op Dinnershow Goud 2019 stromen binnen!

BEMMEL – Met de eerste vier dinnershows achter de rug, nog eentje te gaan én twee theatershows op planning, had de cast en crew van Dinnershow Goud gister even een momentje om te genieten van alle positieve reacties. Lees hier meer!

Voor de negende keer al weer laten toppers van Rijn IJssel onder begeleiding van en in samenwerking met onze crew zien wat ze in huis hebben tijdens Dinnershow Goud. Avond na avond is de dinnershow strak uitverkocht, en de reacties van gasten zijn superpositief! Check hier de eerste reacties:

“MBO Dans Urban & Show Rijnijssel, Nederlandse Musical Academie, Studio26, Vakschool Wageningen, en ROC Rijnijssel ... top, top, top! Wat hebben jullie weer met z'n allen een ge-wel-di-ge show neergezet! Tot volgende jaar!" 

“Wat een bijzonder initiatief van Rijn IJssel; Dinnershow Goud. Alle medewerkers: zangers, dansers, technici, kleedsters, koks en het bedienend personeel zijn studenten. Perfect voorbeeld van samenwerking tussen alle opleidingen. Lieve collega’s van Studio26: petje af. Wat jullie bereiken met jullie studenten is ongelofelijk. Groot applaus voor alle dansers en zangers!”

“In één woord: FANTASTISCH! Ik heb genoten van jullie Dinnershow. Wat geweldig om met leerlingen zoiets neer te kunnen en mogen zetten. Eén grote reclame voor het MBO!”

Ticketalert
Ben jij benieuwd naar Dinnershow Goud? Alle dinnershows zijn helaas uitverkocht, maar je aanmelden voor de ticketalert kan hier en is geheel gratis.

Nog enkele plekken bij Theatershow Goud
Kaarten voor Theatershow Goud zijn ook bijna uitverkocht. Grijp dus gauw je kans en koop je tickets voor Theatershow Goud op:

Dinsdag 9 april 2019
Woensdag 10 april 2019

372