Eindvoorstelling A NEW ERA in Focus Filmtheater en via livestream

VELP/ARNHEM - Na een geweldige première in Pathé en een eerste draaiweekend in het Focus Filmtheater te Arnhem is ook deze week de eindvoorstelling A NEW ERA nog te bewonderen. De eindvoorstelling van de dansopleidingen Urban en Show Allround (Rijn IJssel i.s.m. Studio26) wordt gepresenteerd in de vorm van een film en is te bekijken in het Focus Filmtheater of via de livestream. Lees verder ►

A NEW ERA

2020 was een jaar die we nooit zullen vergeten. Het jaar dat ons allen heeft doen laten beseffen, een uitgesproken jaar van verandering en een jaar van diepe realisatie. Ook op de dansopleiding hebben we niet stilgezeten en hebben we open moeten staan voor verandering  en ook enorm veel tegenslagen moeten trotseren. 

Maar we blijven leren en we blijven onszelf ontwikkelen en we zullen altijd doorzetten. Urban of Show, de obstakels en tegenslagen van afgelopen jaar maken en vormen ons ook als gepassioneerde dansers, makers, performers en docenten maar vooral ook als mensen.

A NEW ERA staat voor de bijzondere bewustwording en de verandering die de toekomst ons allen zal gaan brengen.

Jij en ik, bepalen de koers.

De ticketprijs voor de film bedraagt €10,-. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de eindvoorstelling dus bekijk hier onder de data en tickets.

LIVESTREAM
► Donderdag 15 juli | 20:00 uur
► Vrijdag 16 juli | 20:00 uur

FOCUS FILMTHEATER TE ARNHEM
► Zaterdag 17 juli | 10:00 uur
► Zondag 18 juli | 19:00 uur (UITVERKOCHT)
► Zondag 18 juli | 21:30 uur

Gepubliceerd op 13 juli 2021

372