Eerste shows Dinnershow Christmas Special groot succes

ARNHEM - De eerste shows van de Christmas Special van Dinnershow Goud zitten erop en werden enthousiast ontvangen door de aanwezige gasten. Benieuwd naar wat je kunt verwachten of gewoon nieuwsgierig? Bekijk hier de eerste beelden!

Over de Christmas Special

Tijdens de Christmas Special van Dinnershow Goud kun je in december genieten van een show vol dans, zang en entertainment verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en van de Nederlandse Musical Academie, onder de leiding van Studio26. Dit wordt gecombineerd met een heerlijk viergangendiner samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen. De show is ook dit jaar weer volledig uitverkocht en er werken ruim 200 studenten mee aan de productie.

Nagenieten

Ben je bij de show geweest en wil je even nagenieten? Of heb je al tickets en wil je weten wat je te wachten staat? Onze huisfotograaf Gerrit Bakker was bij een van de eerste shows aanwezig en legde deze vast. Bekijk de eerste foto's hier. In de aanlopende weken zullen de foto's aangevuld worden.

Onze razende reporters schoten bij de show in Arnhem de onderstaande filmpjes;

372