Edities Dinnershow Goud in april afgelast in verband met Coronavirus

VELP - In verband met de ontstane Coronacrisis, hebben we helaas moeten besluiten dat de edities van Dinnershow Goud in april niet door kunnen gaan. Lees hier meer.

De afgelopen week hebben we de ontwikkelingen rondom het Coronacrisis nauwgezet gevolgd. We werden platgebeld met vragen over Dinnershow Goud door zowel de artiesten - onze studenten -, maar ook ouders en bezoekers, die allen wilden weten wat we zouden doen met de Dinnershows die voor de tweede helft van april gepland staan. In overleg met onze samenwerkingspartner Rijn IJssel en in lijn met de adviezen van het RIVM, hebben we helaas moeten besluiten dat de Dinnershows die in april plaats zouden vinden, niet door kunnen gaan.

Dinnershow Goud is een fantastische gelegenheid om met familie en vrienden te genieten van een avond vol dans, zang en entertainment. Het is een reeks bijzondere shows, uitgevoerd door een lichting waanzinnig getalenteerde studenten van de dansopleidingen Urban & Show Allround van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26. De gerechten voor de Dinnershows zouden worden bereid en uitgeserveerd door studenten van Vakschool Wageningen.

Teleurgesteld is oprecht een understatement voor hoe we ons bij het cancelen van deze reeks shows voelen. De gezondheid van onze artiesten in opleiding, ons team, en onze gasten staat voor ons echter ten alle tijden voorop, dus trainen voor de show zit er tot 6 april sowieso niet in. Stel we zouden na 6 april de voorbereidingen kunnen hervatten, dan is dat bij lange na niet voldoende om de kwaliteit te kunnen behalen waar we voor staan.

Of de Dinnershows later dit jaar op een alternatieve wijze door kunnen gaan weten we op dit moment nog niet. Zodra hier meer duidelijkheid over is laten we dit uiteraard weten. Ook komen we in de loop van volgende week per mail terug bij iedereen die al een ticket voor een van de Dinnershows heeft gekocht, over wat de gang van zaken zal zijn.

We kijken er erg naar uit jullie bij een volgende editie van Dinnershow Goud te ontmoeten, om samen te genieten van onze talentvolle studenten en de prachtige show die ze neer zullen zetten.

372