Doe mee met de Studio26 kleurplaatwedstrijd!

VELP, ARNHEM - Sinterklaas is in het land en de laatste maand van dit jaar staat officieel voor de deur. We trappen de feestmaand af met een speciale kleurplaatwedstrijd. Doe mee en wie weet win je een leuke prijs!

De dagen zijn aanzienlijk korter, de avond valt eerder in en de spanning onder het kroost stijgt. Zou Sinterklaas wel komen? Wanneer halen we de kerstboom in huis en hoe gaan we hem dit jaar versieren?

We <3 this season!
Ook bij Studio26 zijn we wel van Sinterklaas en kerst. Ok. Dat is een understatement. We zijn de schaamte voorbij en komen dit jaar officieel uit de kneuterigheidskast; we love this season! Op Sinterklaasavond geven we onze docenten de kans om het heerlijk avondje met hun gezin te kunnen vieren. Let dus op: 

Er is op 5 december geen les bij Studio26.!

Daarnaast zijn we al weken bezig met de voorbereidingen van Dine & Dance, dé dinnershow van de regio Arnhem die dit jaar in het teken van kerst zal staan. Wil je hier graag bij zijn? De shows in Arnhem zijn bijna allemaal uitverkocht, in Wageningen en Duiven is wel nog plek. Lees hier meer over Dine & Dance

Kleurplaat
Maar dat is nog niet alles. Bij de balie is de enige echte Studio26 kerst-kleurplaat af te halen. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in of maak er een mooie knutsel van. Zet je naam en telefoonnummer achterop en lever hem in. Alle kleurplaten krijgen een plekje op de wall of fame, die we speciaal hiervoor in de foyer in het leven zullen roepen. Uit alle inzendingen kiezen we 3 winnaars die in het nieuwe jaar een prijsje mogen komen halen. Liever zelf printen? Download de kleurplaat hier!

372