Dinnershow Goud 2019 is a wrap. Geniet na met de foto’s!

BEMMEL – 370 studenten van diverse opleidingen van Rijn IJssel liepen de afgelopen weken stage tijdens Dinnershow Goud. De zeven shows waren stuk voor stuk uitverkocht en de show zit er inmiddels op. Bekijk hier de foto’s!

Golden Express was het thema van al weer de negende editie van Dinnershow Goud. Ruim 1000 gasten hebben de afgelopen dagen kunnen genieten van de show, en de eerste reacties waren erg positief! Onze huisfotograaf Gerrit Bakker was uiteraard aanwezig. Geniet na van Dinnershow Goud en bekijk hier alle foto's. Ook laat Rijn IJssel een aftermovie maken die bijna klaar is. Zodra de film af is zullen we deze uiteraard delen. Nu vast wat filmbeelden zien? Bekijk ze op Facebook!

Jouw ervaring is belangrijk!
Een van onze doelen is om onze events continu te blijven verbeteren. We zijn daarom heel erg nieuwsgierig naar jouw ervaring. Heb je genoten van Dinnershow Goud? Geef ons anoniem je ongezouten mening! Liever een review achterlaten? Dat stellen we ook erg op prijs en kan hier.

Mis nooit meer een Dinnershow!
Dit jaar was Dinnershow Goud binnen de kortste keren uitverkocht. We hebben hierdoor best wat mensen moeten teleurstellen en daarom hebben we het volgende bedacht; wil je nooit meer een show missen? Schrijf je hier in voor de ticket-alert!

372