Dinnershow Christmas Special: Duiven al volledig uitverkocht! Heb jij al tickets?

ARNHEM, WAGENINGEN, DUIVEN – In december is het weer tijd voor de Dinnershow Christmas Special op verschillende locaties in Gelderland, en de kaartverkoop gaat hard… De eerste shows zijn namelijk al uitverkocht! Heb jij nog geen kaarten? Wacht dan niet langer en bestel ze meteen.

Over Dinnershow Christmas Special

Tijdens deze Christmas Special van Dinnershow Goud kun je genieten van een show vol dans, zang en entertainment verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en van de Nederlandse Musical Academie, onder de leiding van Studio26. Dit wordt gecombineerd met een heerlijk viergangendiner samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen. Voor een prijs van € 42,50 per persoon (exclusief reserveringskosten) kun je tijdens deze intieme avond uit alvast helemaal in de kerstsferen komen met familie en/of vrienden. Jij kunt lekker ontspannen terwijl de artiesten overal om je heen dansen. Jij wil toch ook zien hoe die supergetalenteerde vriend of vriendin, (klein)zoon of (klein)dochter, broer of zus, nicht of neef de show steelt? Daarnaast is deze dinnershow is ook dé ideale gelegenheid voor een vermakelijke avond met collega’s of voor een andere zakelijke partij.

Tickets

Dinnershow Goud (eerder: Dine & Dance) is in de afgelopen jaren steeds groter en populairder geworden. Dat is ook terug te zien in de kaartverkoop van deze Christmas Special. De shows in Duiven zijn namelijk al compleet uitverkocht! Ook de shows in Arnhem raken al goed vol: voor de shows op 4, 6 en 9 december zijn geen tickets meer beschikbaar. Er zijn nog wel tickets te bestellen voor de volgende shows:

Wageningen, Marijkeweg 5
11 december 18.00 uur | Direct reserveren >
12 december 18.00 uur | Direct reserveren >
13 december 18.00 uur | Direct reserveren >

Meer informatie

Wil je meer weten over Dinnershow Goud of Dinnershow Goud Christmas Special? Kijk op www.dinnershowgoud.nl voor meer informatie over de show, het menu, route, parkeren en de locaties. Heb je interesse in een arrangement op maat?

Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Dinnershow Goud Christmas Special

372