Deze zomer in het Studio26 Theater: De Grote Familieshow! Reserveer nu!

VELP - In deze turbulente zomer kun je in het Studio26 Theater op Landgoed Larenstein in Velp komen genieten van een uitgebreide culturele zomerprogrammering vol dans, muziek en theater. Ticktets voor familievoorstelling De Grote Familieshow zijn nu verkrijgbaar. Lees verder à

Over de Grote Familieshow

Deze zomer ben je ieder zaterdag van harte welkom bij deze energieke theatershow met een culinair randje, vol verrassende elementen uit dans, (muziek)theater en cabaret. Geniet met je gezelschap in een geheel COVID-proof Studio26 Theater van een show waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden. Regisseur Marleen van der Loo (Evita, Mama Mia!) brengt verwondering, fantasie en spectakel naar Velp. Jacqueline Aronson (Chicago, A Chorus Line, Fame) vertolkt als Mini-Ster een prachtige hoofdrol. De Grote Familieshow is een interactieve show waar kinderen de baas zullen zijn en geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar.

Download de gratis kleurplaat!

Vormgever Jasper de Bruijn ontwierp een toffe kleurplaat voor de jongste bezoekers van De Grote Familieshow. Je kun hem hier gratis downloaden om thuis uit te kunnen printen > Heel veel plezier met kleuren!

Wie, wat, waar?

Wat? De Grote Familieshow, het Ministerie van Fantastische Zaken
Waar? Studio26 Theater, Larensteinselaan 26-d, Velp
Wanneer? Vanaf 18 juli t/m 22 augustus iedere zaterdag om 10.30, 13.00 en 15.00 uur
Voor wie? Gezinnen & familie met kinderen van 6 t/m 12 jaar
Kosten? € 12,50 incl. hapjes & drankjes

Klik hier om direct te reserveren op een datum + tijdstip naar keuze. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! >

En de RIVM-maatregelen dan?

Bij de totstandkoming en invulling van de zomerprogrammering, houden we ten alle tijden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Ook staan we in nauw contact met de gemeente Rheden om er zorg voor te dragen dat de programmering in lijn ligt met de door de overheid opgelegde restricties. We werken hierom onder andere met tijdsslots, en bewaren ten alle tijden het overzicht over het maximale aantal aanwezigen. Zolang alle bezoekers zich aan de vooraf kenbaar gemaakte (RIVM) maatregelen houden, is iedereen deze zomer van harte welkom bij Studio26 op Landgoed Larenstein in Velp om te komen genieten!

Kom COVID-proof genieten van cultuur!

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen keihard gewerkt aan onze vorm van 'het nieuwe normaal'. We legden looproutes aan door ons pand om bezoekersstromen te kunnen scheiden, bouwden flink wat extra poetsmomenten in, én we dachten na over een manier waarop we op een organische manier afstand konden creeeren op onze tribune. Dit alles restulteerde in een COVID-proof theater, waarin je -mits ook jij je aan de spelregels houdt- kun komen genieten van cultuur!

372