De Studio26 kerstkleurplaat is er weer, kleur mee en win!

VELP - Als de Sint het land uit is het hier tijd voor de traditionele Studio26 kerstkleurplaat. Dit jaar hebben we een special edition ontworpen, geheel in lijn met ons 26 jarig bestaan. Ben jij dol op kleuren? Doe mee met de tekenwedstrijd en wie weet win je een leuke prijs!

Kerstkleurplaat

Vanaf december liggen de kerstkleurplaten klaar bij de balie op onze hoofdlocatie in Velp. Les je op een van onze andere locaties? Download de kleurplaat hier, kleur hem in en lever hem in bij je juf of meester. Iedereen tot 12 jaar mag meedoen! Vergeet vooral je voor- en achternaam niet achterop de kleurplaat te zetten en het mailadres + telefoonnummer van je papa of mama zodat we contact met je op kunnen nemen als je in de prijzen valt! Onder alle deelnemers verloten we een aantal mooie prijzen.

Wall of fame

Lever je je tekening in bij de receptie, dan zorgen wij dat jouw kleurplaat op onze wall of fame komt te hangen. De tekeningen zullen tot en met de tweede week van januari in de foyer te zien zijn, daarna nemen we persoonlijk contact op met de prijswinnaars.

Special edition

Onze multi-getalenteerde Jasper de Bruijn ontwierp ook dit keer weer een unieke special edition van de Studio26 kerstkleurplaat. Verras ons met jouw kleurkunsten en wie weet kunnen wij jou binnenkort verrassen met een leuke prijs!

372