De open lesweek komt er weer aan

VELP - Zou je graag eens een les van je kind bijwonen? Ben je benieuwd welke vorderingen hij of zij maakt? Tijdens de open lesweek ben je van harte welkom op alle locaties van Studio26!

Tijdens deze week zijn ouders, verzorgers, broers, zussen, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te kijken hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat tijdens een les bij Studio26. De open lesweek 2018 vindt plaats van maandag 26 november tot en met zaterdag 1 december.

De les begint op de normale dag en tijd, maar duurt 15 minuten korter dan normaal. Zo hebben de ouders en andere toeschouwers de mogelijkheid om na afloop van de les met de docent te spreken en kunnen we de wisseling van lessen soepel te laten verlopen.

Om de open lessen tot een groot succes te maken, hebben we een aantal spelregels bedacht:

  • Iedereen is welkom, echter bij de individuele muzieklessen is er wegens beperkte ruimte plaats voor maximaal twee toeschouwers.
  • Houdt er rekening mee dat er niet voor iedereen een stoel aanwezig is en er mogelijk op de grond plaatsgenomen moet worden.
  • Ter bescherming van onze dansvloeren zijn buitenschoenen niet toegestaan in de danszalen. Eventueel kun je pantoffels meenemen.

We wensen iedereen heel veel plezier tijdens de open lessen! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

372