De Notenkraker maar dan anders

ARNHEM -  Zet het in je agenda! Zaterdag 14 en zondag 15 december 2013 de HIPHOP Kerstspecial HH DE NOTENKRAKER van AtelierVelp. Alle Streetdance en Hiphop groepen van Luana Michiels, Johannes Swart, Rose-Mary Werbata, Kimberley Arends en Robert van Ankumdoen mee aan deze voorstelling!

Het verhaal is De Notenkraker, een klassiek ballet, maar een kerstverhaal waaraan wij een flinke draai gaan geven om er een hiphopvoorstelling van te maken!
We hebben alle groepen in 2 casts verdeeld en iedere cast zal 3 keer optreden. Dit doen we omdat er niet zo veel ruimte is voor publiek en we natuurlijk wel iedereen de gelegenheid willen geven om zijn/haar kind op te zien treden. Alle leerlingen die meedoen, hebben inmiddels de castindeling ontvangen en weten dus ook wanneer ze optreden.

LOCATIE
De voorstellingen vinden allemaal plaats op onze locatie aan de Hommelseweg 169 in Arnhem.

VOORSTELLINGSTIJDEN EN CASTINDELING
Cast 1 Zaterdag 14 december: 16.30 / 18.00 /19.30 uur
Cast 2 Zondag 15 december: 11.00 / 14.30 / 16.00 uur. Extra voorstelling eventueel op de vroege zondagavond.

KAARTVERKOOP
Om iedereen de kans te geven zijn of haar kind te zien zijn er dus meerdere voorstellingen met dezelfde cast op één dag. De kaartverkoop verloopt als volgt:
Dinsdag 19 november t/m vrijdag 6 december: 
Verkoop op kantoor, tussen 9.00 en 17.00 uur, maximaal 3 kaarten per deelnemende leerling.
Maandag  9 t/m vrijdag 13 december: 
Vrije verkoop op kantoor van resterende kaarten.
Zaterdag 14 en zondag 15 december: 
Verkoop aan de zaal van eventueel laatste kaarten.
Kaarten zijn € 5,00 per stuk inclusief een winterse consumptie!
Graag contant geld mee naar kantoor of naar de zaal, er kan helaas niet gepind worden. Wij raden iedereen aan niet te lang te wachten met het kopen van kaarten in verband met de kleine zaalcapaciteit. Vol=vol.

Wil je nagenieten? Klik hier voor foto's van de voorstellingen, gemaakt door Gerrit Bakker, Johannes Swart en Kevin Knipping.

Gepubliceerd 14 december 2013

372