Dansvideo vooropleiding dans in première op Duits festival

MASTERCLASS – Leerlingen van de vooropleiding dans waren aanwezig bij het Get On Stage festival in Duitsland waar hun dansfilm in première ging. Lees meer!

 

Over de vooropleiding dans


De dansvideo en de uitwisseling met leerlingen van LAG Tanz NRW uit Dortmund zijn onderdeel van de vooropleiding dans van Studio26. De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf circa 10 jaar.

 

 

Unieke samenwerking


De unieke samenwerking en de uitwisseling heeft als doel de talenten van de leerlingen verder te ontplooien en hun internationale horizon te verbreden. Wil je meer weten over de vooropleiding dans? Kijk dan hier. Hou voor de audities voor het seizoen 2019-2020 onze website en de Facebookpagina in de gaten.

 

 

Dansvideo


Onder begeleiding van choreograaf Tushar Changoer In samenwerking met Stichting Kunst in Beweging, zijn zowel de Duitse als Nederlandse leerlingen aan de slag gegaan met de opnamen van een dansvideo. Het thema was 'Urban Spaces' en de dansfilm ging tijdens het festival in première. Wij zijn onwijs trots op alle dansers, de choreograaf, de begeleiding en natuurlijk onze cameraman en editor die samen aan dit topresultaat gewerkt hebben. Bekijk hem gauw!

 

372