Dansopleidingen Rijn IJssel ism Studio26 wederom uitgeroepen tot topopleiding!

ARNHEM, VELP – Op 11 januari verscheen de nieuwe keuzegids en onder andere de dansopleidingen Urban & Show Allround behoren tot de beste van het land en mogen een jaar lang het kwaliteitszegel ‘topopleiding’ dragen! Lees hier meer.

Topopleidingen

Jaarlijks vergelijkt keuzegids.nl flink wat mbo-, hbo- en universitaire opleidingen in Nederland en beloond de beste opleidingen met het predicaat ‘Topopleiding’. Op 11 januari verscheen de nieuwe keuzegids en ook dit jaar behoren de dansopleidingen Urban & Show Allround én de opleiding Musicalperformer van De Nederlandse Musical Academie van Rijn IJssel tot de beste van het land! Deze opleidingen mogen een jaar lang het kwaliteitszegel ‘topopleiding’ dragen.

Over de samenwerking met Rijn IJssel

Ruim 10 jaar geleden startte het intensieve samenwerkingsverband met Rijn IJssel. Vanuit onze expertise op het gebied van podiumkunsten verzorgen we voor Rijn IJssel een groot aantal lessen. Ook creëren we stageplaatsen waardoor artiesten in opleiding praktijkervaring op kunnen doen. Dit doen we voor de dansers van de opleidingen Show Allround en Urban, én voor studenten van de Nederlandse Musical Academie.

Meer weten over de mbo dansopleidingen? Klik hier voor meer informatie of kom langs op 31 januari of 1 februari aanstaande!

372