Dansers Studio26 aanwezig bij HulpHond evenement in Theater Amsterdam

AMSTERDAM - Op 27 juni waren dansers van Studio26 onderdeel van een jaarlijks terugkerend evenement van Stichting HulpHond in Theater Amsterdam. Het was de vierde keer dat HulpHond Nederland dit bijzondere evenement initieerde. Lees hier meer.

Over het HulpHond event

Het doel van het jaarlijkse HulpHond evenement is het onder de aandacht brengen van het goede werk van de stichting. Ook wil de stichting door middel van veilingen en tafelverkopen zo veel mogelijk inzamelen om zo het goede werk voort te kunnen zetten.

Urban dans

De tafelverkopen en veilingen werden mede verzorgd door de partners en sponsoren van Stichting HulpHond. Urban dansers van Studio26 ondersteunden de veiling van een F16 vlucht (!) met een choreografie van Ruben Chi. De presentatie was in handen van Anita Witzier, intermezzo's tijdens het evenement werden verzorgd door (oa.) Karin Bloemen, Anky van Grunsven, Anouk Smulders en Peter van Uhm.

Artistieke aankleding events

Heb jij binnenkort een evenement en kun je wel wat hulp bij de artistieke invulling gebruiken? We denken vanuit onze jarenlange ervaring graag met je mee. Indien nodig maken we een plan dat geheel aansluit op jouw wensen en eisen en verzorgen we zelfs de artiesten. Neem voor meer informatie of een goed gesprek hierover contact op!

372