Dansen in een echte danscrew? Schrijf je in voor de audities!

VELP – Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? We starten na de zomer met twee urban crews. Geef je op voor de auditie op 23 augustus en dans volgend jaar mee in een van onze crews!

Elk wedstrijdteam traint twee uur per week. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen. Ook ga je werken aan podiumtechnieken en leer je samenwerken met andere gemotiveerde dansers. Als team ga je meedoen aan landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap. Hieronder kun je zien voor welke crews je auditie kunt doen:

Urban crew District26

10-13 jaar
Auditie: 23 augustus, 15:00-16:30 uur
Locatie trainingen: Studio26 Velp

Urban crew 26th Avenue

14-15 jaar
Auditie: 23 augustus, 16:30-18:00 uur
Locatie trainingen: Studio26 Velp

Over de auditie

Op vrijdag 23 augustus kun je auditie doen voor de urban crews. Deze audities bestaan uit twee choreografieën in verschillende stijlen die je aanleert en uitvoert tijdens de auditie. Hiermee laat je zien hoe jij danst en wat jouw stijl is. We zien hoe jij leert en hoe snel je iets oppakt en hoe je in teamverband werkt. De audities vindt plaats bij Studio26 in Velp.

Solo en/of duotraining

Naast het dansen in de crew, biedt Studio26 komend seizoen iets nieuws! Ben je super goed als solodanser, of vormen jullie met z’n tweeën het perfecte team, dan kun je aan de solo-duotraining mee te doen. Dit is een extra training van een uur per week. Als je niveau hoog genoeg is, kun je ook aan solo- of duowedstrijden deelnemen!

Aanmelden

Stuur een mail naar Tessa met je naam, geboortedatum, telefoonnummer, danservaring. Geef ook aan voor welke crew jij graag auditie doet. Meer informatie over de wedstrijden etc. volgt na toelating.

372