DanceIntense Summer Seminar

VELP - Op zoek naar een professionele training tijdens de zomer? Dan is het DanceIntense Summer Seminar wellicht wat voor jou!

In samenwerking met het International DanceChance Foundation organiseert Studio26 in de zomer het DanceIntense Summer Seminar. Een intensieve trainingsweek voor nationale en internationale professionele dansers en aanstormend jong talent waarin klassiek ballet en moderne dans centraal staan. Internationaal bekende docenten en choreografen verzorgen het programma, waaronder John Bliekendaal, Barbara Voss-Kindt, Antonio Chamizo en Patrick Delcroix. Participanten kunnen deelnemen aan de lessen klassiek ballet, spitzentechniek, mannentechniek, pas de deux techniek en repertoire, Kylián repertoire en een nieuwe choreografie.

Om jong talent een kans te geven, mochten het International DanceChance Foundation en Studio26 twee leerlingen een scholarship aanbieden. De keuze hiervoor is gevallen op Sunai Elbers en Benjamin Herder, twee leerlingen van de vooropleiding dans bij Studio26.

Voor het programma, meer informatie en inschrijving bekijk deze pagina of neem contact met ons op via danceintense@studio26.nl.

372