Circusvoorstellingen Gestoord en Elbartastico

VELP - Heb je in de herfstvakantie nog niets te doen? Op woensdag 28 oktober presenteert In de war produkties twee leuke circusvoorstellingen in de theaterzaal van Studio26. Kom je ook kijken? 

De eerste voorstelling Gestoord (12.30u) gaat over een show die maar geen show wil worden. Alles loopt in de war of gaat mis. Wie belt er steeds? En waar komt die mug toch vandaan? Deze show is interactief. Voor je het weet ben je een onderdeel van de show. Tenminste, als er een show is?! 

In de tweede voorstelling Elbartastico (14.30u) neemt Bart je mee in de wonderlijke, avontuurlijke en betoverende wereld van zijn circusfamilie: de Bartolini’s! Opa Bartolino, neef Elbartastico en Barteke de clown. Het circus zit hen in het bloed, in hart en nieren, in botten en spieren, van de kleine teen tot de groteduim. Een familie vol magische fratsen en streken.

Beide voorstellingen zijn interactief en lopen over van de verschillende circusdisciplines. Jongleren, diabolo, eenwieleren, goochelen, slapstick en nog veel meer. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en voor deelnemers met een verstandelijke beperking. De entreeprijs bedraagt € 2,50, kaarten worden aan de deur verkocht.

Gepubliceerd 20 oktober 2015

372