Circusvoorstelling Uitgekookt onderdeel Sprookjesfestival 2019!

VELP - In de herfstvakantie vindt ieder jaar het Arnhemse Sprookjesfestival plaats. Ook dit jaar is er tijdens dit festival een bijzondere voorstelling te zien in het Studio26 Theater; Circusvoorstelling Uitgekookt. Uitgekookt is een energieke uitvoering en is exclusief te zien in het Studio26 theater. Lees meer over de voorstelling en reserveer direct tickets!

Over het Sprookjesfestival

Ook deze herfstvakantie wordt Arnhem omgetoverd tot sprookjesstad tijdens de achtste editie van het Sprookjesfestival. Met sprookjesachtige voorstellingen, theater, dans, muziek, tentoonstellingen, workshops en het Grote Kabouterbos in Park Sonsbeek. Het thema van deze twaalfde editie van het Sprookjesfestival is 'Toverstof''. In de omgeving van Arnhem is ook veel sprookjesachtigs te beleven.

Over circusvoorstelling Uitgekookt

De artiesten van Circus Factory besloten dat het tijd was voor een carri√®reswitch; ze willen een restaurant beginnen! Maar ja, een jongleur en een goochelaar in een keuken zetten is natuurlijk vragen om verwarring.. Binnen de kortste keren vliegt alles door de lucht inclusief de eieren! Loopt dat wel goed af? Ontdek het tijdens deze interactieve voorstelling die barst van de energie!

Meedoen met de circusworkshop

Kom naar het Studio26 Theater, geniet van een energieke circusvoorstelling en maak na afloop zelf kennis met koordlopen, jongleren of eenwieleren! Na de voorstelling is iedereen van harte welkom om met de spelers mee te komen circussen in een echte circusworkshop! Liever na afloop even bijkletsen onder het genot van een drankje? Dat kan natuurlijk ook, want de bar is geopend en je bent van harte welkom in onze foyer.

Wat: Circusvoorstelling Uitgekookt + circusworkshop
Data: maandag 14 & dinsdag 15 oktober 2019
Tijd: 13.30 uur
Tickets: 7,50
Leeftijd: De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden
Inclusief: Interactieve circusvoorstelling + gratis circusworkshop!

Reserveer gauw, want vol is vol!

Direct tickets kopen voor maandag 14 oktober >
Direct tickets kopen voor dinsdag 15 oktober >

372