Circusvoorstelling Heldendaden & Schurkenstreken is een feit!

VELP – Afgelopen weekend was circusvoorstelling Heldendaden & Schurkenstreken te zien in ons theater. Huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig en legde de voorstelling vast. Lees meer!

Uitverkocht

Voor circusliefhebbers was een strak uitverkocht Studio26 Theater in Velp afgelopen zondag de place to be. Circusvoorstelling Heldendaden & Schurkenstreken werd uitgevoerd door ruim 75 circusleerlingen. De 200 bezoekers konden genieten van de meest uiteenlopende circustechnieken zoals (partner)acrobatiek, jongleren, diabolo maar ook circusdisciplines zoals luchtacrobatiek in de aerial hoop en de tissu!

Foto's

In de voorstelling was er ruimte voor de diversiteit die ook in onze circuslessen aan bod komt. De focus in de lessen ligt namelijk niet alleen op circustrucs, maar ook op theater en spel. Dit kwam in de circusvoorstelling goed naar voren. Huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig en legde de voorstelling vast in een fotoreportage. Je kunt alle foto’s van de voorstelling hier vinden.

Meedoen?

Ben je naar aanleiding van Heldendaden & Schurkenstreken enthousiast geworden? Zou jij volgend jaar ook in ons Theater willen schitteren? Vraag gratis een vrijblijvende proefles circus aan om te kijken of circus iets voor je is! Klik hier voor meer informatie.

372