Broadway Musical Lelijk groot succes tijdens Arnhems Sprookjesfestival 2018

VELP - Bijna 600 mensen kwamen tijdens het Arnhemse Sprookjesfestival 2018 naar het Studio26 Theater om de Broadway musical Lelijk te bekijken. Hiermee is de productie van Lelijk de Musical succesvol afgerond!

Zes voorstellingen speelden ze de afgelopen week, de leden van musicalgezelschap Company26. Onder leiding van musicalactrice, -docent en regisseur Marleen van der Loo en met muzikale ondersteuning door Hans Grotenbreg gaven de spelers alles dat ze hadden. Dit resulteerde in een frisse, sympathieke en ontroerende voorstelling voor alle leeftijden. Een bekend verhaal, in een 2018-proof jasje!

Reacties

Door het laaggdrempelige karakter van het verhaal trok de voorstelling een mooie mix aan publiek. Van enthousiaste kleuters tot geinspireerde tieners en hun positief verraste ouders en/of grootouders. Een aantal reacties van de bezoekers:

“Wat een sympathieke musical zeg.. Het verhaal van het Lelijke Eendje, maar dan nét even anders. Mijn kinderen vonden het te gek, en wij ook!”

“Prachtige voorstelling in een laagdrempelig theater. M’n zoontje vond hem iets te lang duren, maar mijn dochter kon er geen genoeg van krijgen. Dat ze daarna de spelers kon ontmoeten vond ze helemaal geweldig! Wij waardeerden vooral ook de goede mix van humor voor kinderen en volwassenen.”

Nagenieten

Ben jij naar Lelijk de Musical geweest en vind je het leuk om ons te laten weten wat je er van vond? Dat kan hier! Nagenieten met de prachtige plaatjes van ons Dreamteam Fotografie Merle & Gerrit Bakker kan hier.

Meespelen?

Heb jij ambitie om in een vergelijkbare voorstelling te spelen? Je kunt bij ons lessen volgen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bekijk nu ons cursusaanbod Theater!

372