Benieuwd naar de vorderingen van je kind? Open lesweek komt er aan!

VELP, ARNHEM, DIEREN – In de week van 25 tot en met 30 november 2019 vindt de open lesweek plaats en ben je van harte welkom om te komen kijken naar de vorderingen van jouw (klein)kind. Zet hem vast in je agenda en lees hier meer!

Over de open lesweek

Zou je graag eens een les van je kind bijwonen? Ben je benieuwd welke vorderingen hij of zij maakt? Tijdens de open lesweek ben je van harte welkom op alle locaties van Studio26! Tijdens deze week is iedereen van harte welkom om te kijken hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat en wat je nou eigenlijk leert tijdens een les.

Spelregels

De lessen beginnen op de normale dag en tijd, maar duren 15 minuten korter dan normaal. Zo hebben de ouders en andere toeschouwers de mogelijkheid om na afloop van de les met de docent te spreken en kunnen we de wisseling van lessen soepel te laten verlopen. Om de open lesweek voor iedereen tot een groot succes te maken, hebben we een aantal spelregels bedacht:

  • Iedereen is welkom, maar bij de individuele muzieklessen is er wegens beperkte ruimte plaats voor maximaal twee toeschouwers.
  • Houdt er rekening mee dat er niet voor iedereen een stoel aanwezig is en er mogelijk op de grond plaatsgenomen moet worden
  • Ter bescherming van onze dansvloeren zijn buitenschoenen niet toegestaan in de danszalen. Gelieve je schoenen uit te doen dus.
     

We wensen iedereen heel veel plezier tijdens de open lessen! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op!

Wat: Open lesweek
Wanneer: 25 t/m 30 november 2019
Waar: Op alle locaties van Studio26

372