Bedenk naam en ontwerp logo voor nieuw festival en win een iPad

VELP - Op Landgoed Larenstein zijn drie hoofdbewoners: Van Hall Larenstein, Helicon en Studio26. Zij slaan de handen ineen om komende zomer een landgoedfestival te organiseren. 

Doel van dit festival is om mensen uit de buurt kennis te laten maken met ons mooie landgoed en zijn bewoners! Het festival vindt dit jaar plaats van 29 juni t/m 3 juli. Het is de bedoeling om het festival elk jaar terug te laten keren.

Bedenk een naam en ontwerp een logo
Voor dit festival zijn we op zoek naar een pakkende naam en moet er een logo ontworpen worden. Hoe mooi zou het zijn als dit door leerlingen van VHL, Helicon of Studio26 gebeurt? Daarom dagen we je graag uit om je creatief uit te leven! Lever je voorstel uiterlijk 24 maart in en maak kans op een iPad. Hieronder vind je meer input voor de opdracht.

Wat komt er op het festival?
Er is nog geen definitief programma voor het festival, maar de contouren staan al vast. In de zaal van Studio26 wordt een voorstelling gespeeld. Dit jaar is de rode draad van het verhaal het sprookje van Andersen: De Keizer en de nachtegaal. Het festivalhart is buiten. Hier worden de mensen verrast door optredens en en tal van andere activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast worden er diverse routes aangeboden voor de bezoekers om het terrein en de scholen te leren kennen.
Voor alle duidelijkheid: de naam en het logo hoeven niet speciaal naar deze voorstelling (De Keizer en de Nachtegaal) te verwijzen. We zijn op zoek naar een naam/logo die we voor een jaarlijks terugkerend festival kunnen gebruiken, met uiteraard een verwijzing naar de locatie en de 3 deelnemende partijen zoals die hierboven zijn genoemd. Denk bijv. aan beroemde festivalnamen als De Parade of Boulevard of Broken Dreams.

Hoe lever je jouw ontwerp aan?
Het ontwerp willen we graag digitaal in jpg en eps ontvangen, inclusief een beschrijving van hoe je tot dit ontwerp gekomen bent. Het ontwerp moeten we zowel online als op drukwerk kunnen gebruiken. Wij zullen het ontwerp/logo rechtenvrij mogen gebruiken.


Wat kun je winnen?
Een iPad

Wanneer moet het ingeleverd worden?
24 maart

Wanneer wordt de prijswinnaar bekend gemaakt?
1 April

Pijnig je hersenen, boor je creativiteit aan en kom snel in actie om een naam en logo voor dit festival te verzinnen en te maken. Wie weet win jij eeuwige roem en een iPad!

Illustratie: Carl Cneut

372