Auditietraining en wildcard tijdens open dag Rijn IJssel

ARNHEM 26 januari - Tijdens de open dag van Rijn IJssel geven top-docenten Ruben Chi en Erwin van der Wouw 2 bijzondere, gratis auditietrainingen om je klaar te stomen voor de audities van de dansopleidingen Artiest Dans Show en Artiest Dans Urban. Ook  kan je als potentiële student een wildcard winnen en gelijk door naar de tweede auditieronde.

Sinds 2007 staan de mbo-dansopleidingen Artiest Dans Urban & Artiest Dans Show van Rijn IJssel i.s.m. Studio26 bekend om het leveren van hoge kwaliteit dansonderwijs in Oost-Nederland. De opleidingen werden beide bekroond met een Top-Opleiding keurmerk en behoren tot de beste mbo-opleidingen van Nederland. 

Ben jij van plan om auditie te doen en/of wil je leren van een van onze topdocenten? Kom naar de gratis auditietraining tijdens de open dag van Rijn IJssel op vrijdag 26 januari.

Aanmelden? Mail naar: l.veenendaal@studio26.nl

Auditietraining Artiest Dans Urban
Door Ruben Chi Verhoeven
16:30 - 17:30 uur

Auditietraining Artiest Dans Show
Door Erwin van der Wouw
18:45 - 19:45 uur

Locatie
Thorbeckestraat 6, Arnhem
Zaal B0.98

Wildcardauditie

Tijdens de open dag op zaterdag 27 januari zijn er wildcards te winnen tijdens een speciale auditiel. Potentiële studenten die dromen van een danscarrière kunnen met deze wildcard directe toegang winnen tot de tweede auditieronde van de opleidingen Artiest Dans Show en Artiest Dans Urban! De wildcardauditie begint om 10:45 uur in zaal B0.98 op de Rijn IJssel-locatie Thorbeckestraat 6 in Arnhem.

Foto: Gerrit Bakker

372