Audities vooropleiding dans seizoen 2020-2021 komen er aan. Geef je nu op!

VELP - Houd je van dansen en wil je je talent verder ontwikkelen op hoog niveau? Dan is onze vooropleiding dans echt wat voor jou! Dit intensieve dansprogramma van Studio26 is er speciaal voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf circa 10 jaar. Geef je nu op voor de auditie voor seizoen 2020-2021!

Over de vooropleiding dans

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf circa 10 jaar. Je kunt dit programma volgen als je gek bent van dans, voldoende talent hebt en je je graag wilt verdiepen in de techniekvakken. Voor leerlingen die nog een stapje verder willen en nadenken over een professionele mbo- of hbo-opleiding, is het programma een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

Meer informatie over de vooropleiding kun je hier vinden >

Niveaus

De groepen worden naar leeftijd en niveau ingedeeld. Hou er rekening mee dat leeftijd hierbij slechts een indicatie is! Het kan dus voorkomen dat jongere leerlingen in hogere groepen zitten en vice versa. De verdeling ziet er als volgt uit:

Vooropleiding dans 1 (10-13 jaar)
De leerlingen hebben een redelijk gevorderd niveau hebben in één of meerdere disciplines (ballet, modern, jazz of hiphop). Het programma bestaat uit 120 lesuren verdeeld over 35 lesweken.

Vooropleiding dans 2 (14-18 jaar)
De leerlingen hebben een (ver)gevorderd niveau in één of meerdere disciplines (ballet, modern, jazz of hiphop). Het programma bestaat uit 150 lesuren verdeeld over 35 lesweken.

Aanmelden voor de auditie vooropleiding dans

Op vrijdag 5, 12, 19 of 26 juni kun je meedoen aan de lessen van de vooropleiding dans. Tijdens deze reguliere les zal de docent beoordelen of auditanten geschikt zijn voor de vooropleiding.

Aanmelden hiervoor is verplicht en kan via dit formulier >

Tijdens de coronacrisis

De lessen worden buiten gegeven, zoals momenteel alle danslessen van Studio26. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM en beperken we de risico's van besmetting. Bij leerlingen ouder dan 12 jaar hanteren we uiteraard ook de 1,5 meter afstand regel. Tijdens deze les kijkt de docent naar je fysieke kwaliteiten en dansniveau, en naar je potentie om door te groeien en je talent verder te ontwikkelen. Ook wordt gelet op je persoonlijkheid, motivatie en uitstraling. Na afloop van de proefles volgt een intakegesprek waarvoor je een persoonlijke uitnodiging zult ontvangen. Als je toegelaten wordt, kun je in augustus meteen aan de slag!

372