Auditiedatum vooropleiding dans 2021/2022 is bekend!

VELP - Voorbereiden op een vervolgopleiding bij een mbo- of hbo-dansopleiding of is dansen jouw passie en wil je jouw danstechniek verbeteren? Dat kan bij de vooropleiding dans van Studio26. Lees verder ►

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde dansers tussen de 10 en 18 jaar. De leerlingen krijgen elke week les in stijlen als ballet, modern, jazz, hiphop en diverse commerciële stijlen en worden persoonlijk gecoacht. Daarnaast wordt er – waar de coronamaatregelen dat toelaten – aandacht besteed aan het opdoen van podiumervaring. 

Met deze lessen krijgen de leerlingen de kans om hun allround danstechniek te verbeteren en indien gewenst klaargestoomd te worden voor een vervolgopleiding aan een mbo- of hbo-dansopleiding. De professionele vakdocenten, die hun sporen hebben verdiend bij o.a. Introdans, in de musicalwereld of de internationale entertainmentwereld, geven les in verschillende leeftijds- en niveaugroepen. 

Voor het volgen van de vooropleiding dans in het cursusjaar 2021-2022 moet je auditie doen. 

► De auditiedatum is op 26 augustus 2021 van 14.30 tot 18.00 uur (eindtijd variabel, afhankelijk van het aantal deelnemers). 
Inschrijven voor de auditie doe je hier. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging. Je ontvangt in een aparte mail meer informatie over het auditieprogramma.

Wat we al wel kunnen laten weten: als je door de auditie heen komt kun je van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus meteen aan de slag! We hebben die dagen namelijk een dans-driedaagse voor de vooropleiding. Er zijn dan tal van interessante en leuke lessen en workshops van meerdere docenten, choreografen en dansers. Een fantastische manier om kennis te maken met je mede-leerlingen, docenten en het programma. Voor de bestaande leerlingen is deze driedaagse onderdeel van hun programma. Ben jij door de auditie en wil je hieraan meedoen, dan zijn de kosten slechts 75 euro voor 3 dagen volop dans! 

 Klik hier om meer te lezen over de vooropleiding dans.

In bovenstaande video is te zien hoe de dansers van de vooropleiding dans zich presenteren in een prachtige choreografie van Aida Bloemhard. 'Laat ze schitteren' is een project van Stichting Kunst in Beweging die jonge dansers ondersteunt in het ontwikkelen van hun talent en een podium biedt om dit met anderen te delen.

Gepubliceerd op 7 mei 2021

372