Auditie vooropleiding Masterclass

VELP - Zaterdag 30 juni, wil jij een stap verder en/of denk jij na over een professionele mbo- of hbo-dansopleiding? De vooropleiding dans 'Masterclass' is een intensief dansprogramma van Studio26 voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf circa 10 jaar. Geef je nu op voor de auditie voor seizoen 2018-2019 op zaterdag 30 juni.

Masterclass

Onze vooropleiding dans Masterclass is een intensief programma voor gemotiveerde en getalenteerde dansers van 10 tot 18 jaar. Een programma met ruim aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling. De nadruk ligt op techniekvakken urban contemporary, modern, klassiek en jazz. Masterclass-leerlingen krijgen lessen en workshops van gedreven en vakbekwame docenten, dansers en choreografen. Er is aandacht voor mental coaching (mindset), voeding en de leerlingen treden regelmatig op tijdens bijzondere voorstellingen, evenementen en presentaties. Kortom: de ideale springplank naar professionele mbo of hbo vervolgopleiding!

Auditie doen

De auditie vindt plaats op 30 juni 2018 om 9.45 uur op de hoofdlocatie van Studio26, Larensteinselaan 26-d in Velp. Een onderdeel van de auditie is het volgen van 2 technieklessen klassiek en urban contemporary/jazz/modern. Ook vragen we je een eigen presentatie voor te bereiden van 1 à 1,5 minuut in stijl naar keuze en deze tijdens de auditie uit te voeren. We kijken niet alleen naar fysieke capaciteiten, maar ook naar je persoonlijke motivatie en uitstraling. De kosten voor de auditie bedragen €15,00. In totaal duurt de auditie ongeveer 2 uur, afhankelijk van het aantal kandidaten.

Enthousiast?

Je kan je uiterlijk 24 juni opgeven voor de auditie door het online aanmeldingsformulier in te vullen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Kort voor je auditie ontvang je van ons aanvullende informatie. Mocht je te laat zijn om je in te schrijven, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar m.kleinendorst@studio26.nl. Je wordt dan ingelicht over de verdere procedure.

Meer weten?

Lees hier meer over Masterclass. Wil je een beeld krijgen van wat we doen? Dat kan! Kom 19 of 20 juni naar het Stadstheater in Arnhem. Masterclass-leerlingen treden op in de jubileumvoorstelling van de mbo-opleiding Artiest Dans Show en Urban van Rijn IJssel i.s.m. Studio26. Kaarten hiervoor zijn binnenkort te koop via onze webshop.

372