Artistiek Directeur Framed Festival 2020 stelt creatieve partners voor op Papendal

ARNHEM - In aanloop naar Framed Festival, dat op 1, 2 & 3 mei op Papendal plaats zal vinden, stelde artistiek directeur Hanneke van der Weele gister de partners voor die een bijdrage aan de culturele programmering van het Festival zullen leveren. Lees hier meer en bekijk de video!

Over de samenwerking met Papendal

Na een succesvolle samenwerking met onze partner Papendal rondom Framed Festival in 2019, mogen we ook dit jaar intensief samenwerken aan dit prachtige urban festival in Arnhem. Studio26 directeur Hanneke van der Weele stapt in de rol van artistiek directeur van Framed Festival en ook onze artiesten zullen tijdens het festival veelvuldig te zien zijn.

Kickoff 

Artistiek directeur Hanneke van der Weele stelde op maandag 10 februari op Papendal het artistieke team voor dat dit jaar een bijdrage gaat leveren aan de culturele programmering van Framed Festival. Deze partners zijn het Arnhemse popodium Luxor Live, Cultuur Oost, Arnhem Art, Urban City en internationale urban dansbattle SoulCypher. En waar Hanneke is, zijn altijd wel wat (urban) dansers te vinden. Dansers van Studio26 ism Rijn IJssel trapten de kickoff dan ook af met een energieke choreografie met flink wat urban invloeden. Bekijk de beelden voor een sfeerimpressie van de dag:

Over Framed Festival

Op 1, 2 en 3 mei 2020 is het weer zover! Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de BMX Supercross hun kunsten vertonen wordt voor het vierde jaar op rij het Framed Festival georganiseerd! En dit jaar wordt het grootser dan ooit. Een weekend vol goede muziek want naast de mainstage hebben we ook meerdere podia met live bandjes, singer songwriters en DJ’s. Ook cultuur speelt een grote rol met optredens in het theater van o.a. Kunstbende en Studio26. Ook dit jaar is er de urban ground waar jongeren hun hart kunnen ophalen met spectaculaire dancebattles, freerunning, calisthenics, skateboarden en E-games.

Meer info + een link naar de ticketverkoop >

372