Artiesten Studio26 zetten zich in voor bewoners zorginstellingen Attent en Innoforte

VELP - Vanaf morgen, vrijdag 27 maart, geeft Cultuurbedrijf RIQQ een aantal muzikale en artistieke momenten cadeau aan zorginstellingen Attent en Innoforte. Dit om de bewoners een hart onder de riem te steken in deze tijd van sociaal isolement. Lees meer!

Lichtpuntje

Vanaf 27 maart spelen verschillende musici en artiesten twee keer per week in de tuinen van twee locaties van Innoforte, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM. Het uitgangspunt van de activiteiten is dat initiatiefnemer Cultuurbedrijf RIQQ een lichtpuntje wil brengen bij bewoners van de instellingen. Tegelijkertijd biedt het een mogelijkheid om musici en artiesten, die door de crisis veel optredens moeten annuleren, een podium te geven. Wethouder Marc Budel van cultuur:

“Muziek brengt mensen samen en zorgt vaak voor een glimlach op het gezicht. Zeker bij onze senioren die het momenteel niet makkelijk hebben. Daarom ondersteunen wij dit initiatief van harte.”

Onder andere luchtacrobate Minke Ruel, chef circus Job ten Berge en urban zwaargewicht Ruben Chi zullen vanuit Studio26 een bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief.

372