Artiesten Studio26 te zien tijdens de 10e editie van het Gelders Sportgala

ARNHEM - Op 28 november aanstaande vindt op sportcentrum Papendal te Arnhem de 10e editie van het Gelders Sportgala plaats. Artiesten van Studio26 zijn te zien tijdens dit event. Lees hier meer over het Gelders Sportgala 2019!

Over het Gelders Sportgala

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden Gelderse topsporters en talenten geĆ«erd en worden mooie sportmomenten gevierd. Het Gelders Sportgala viert haar tiende jubileum in gasstad Arnhem en het belooft een heel bijzondere avond te worden! Studenten van onze samenwerkingspartner Rijn IJssel bereiden gezonde gerechten onder begeleiding van topsportkok Erik te Velthuis, en het entertainment wordt verzorgd door de artiesten van Studio26. 

Artistieke invulling

Ook vorig jaar mochten we in opdracht van de Gelderse Sportfederatie een artistieke bijdrage leveren aan het Gelders Sportgala. Studio26 verzorgde de artistieke aankleding van dit evenement; van de spetterende opening tot de invulling van creatieve acts als intermezzo tijdens het sportgala. We ontvingen hele enthousiaste reacties, van zowel de organisatie als de sporters:

'Meestal zijn dit soort avonden vooral gevuld met veel praten, nu was er ook veel dans en mede daardoor vloog de avond voorbij. Ik vond het gewoon echt heel erg leuk!'

- Annemarie Worst, Wereldkamioen Veldrijden

Klik hier om meer te lezen over de vorige editie, of bekijk hier de recap van dit evenement:


372