Artiesten Studio26 te zien tijdens Bio Gala in Concertgebouw Amsterdam

AMSTERDAM – Op 13 november aanstaande is het weer tijd voor het tweejaarlijkse Bio Gala. Dansers en zangers van Studio26 zijn dit jaar te zien in het concertgebouw Amsterdam tijdens dit bijzondere evenement. Lees er meer over.

Over Stichting Bio & Bio Vakantieoord

Stichting Bio is in 1927 het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche en dankt daaraan haar naam. De stichting startte haar missie met het helpen aansterken van 'bleekneusjes' uit de stad. Daarna zette het zich in voor poliopatiëntjes om te revalideren. Vanaf eind jaren negentig biedt Bio vakanties en ontspanning aan een nieuwe doelgroep: gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het Bio Vakantieoord verhuurt ruime vakantiebungalows aan ouders met een (meervoudig) gehandicapt kind en aan instellingen die de intensieve zorg voor het kind van ouders overnemen. Als dit wenselijk is, leveren ze daarbij maatwerk in zorg. Bio biedt als enige vakantiepark in Nederland toegespitste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen met complexe handicaps. Zo maken ze een betaalbare, fijne en vrolijke vakantie voor hen mogelijk. Klik hier voor meer informatie over Stichting Bio >

Over het Bio Gala

Het Bio Gala Comité organiseert tweejaarlijks een groot gala voor Stichting Bio Kinderrevalidatie. Mede dankzij de opbrengst van dit gala is onze stichting in staat jaarlijks ongeveer 1.750 bijzondere gezinnen vakantie te laten vieren en 150 ruiters met een handicap een heel jaar wekelijks lessen te laten volgen. Lees hier meer over het Bio Gala >

Samenwerking

Ook voor dit evenement werken we nauw samen met evenementenbureau Wentink Forno & Partners. Eerder werkten we met hen samen aan diverse andere benefietevenementen en grote shows zoals bijvoorbeeld het Kunst & Theatergala in Amsterdam.

Ben je voor jouw evenement op zoek naar passende artistieke invulling of kan jouw organisatie wel wat hulp gebruiken bij de creatieve invulling van het programma? We denken graag met je mee. Neem gerust contact op!

372