Artiesten Studio26 te zien in de grote verrassingsshow van Toneelgroep Oostpool tijdens Arnhemse Uitnacht 2020

ARNHEM - Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de Arnhemse Uitnacht plaats. Op 18 locaties en in verschillende horecazaken in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool zijn ook dit jaar onze artiesten weer te zien. Lees hier meer!

Over de Arnhemse Uitnacht

Tijdens de derde editie van dit event, vinden gedurende de hele avond en nacht verspreid door de Arnhemse binnenstad diverse evenementen en programma’s plaats. Meer dan tweehonderd culturele instellingen, organisaties, liefhebbers, makers en artiesten brengen kunst en cultuur in de openbare ruimte en cultuurhuizen. Ook op onverwachte plekken in horecazaken en bij winkeliers worden creatieve workshops georganiseerd. Net als vorig jaar zijn onze artiesten te zien tijdens de Arnhemse Uitnacht!

Programma

Het programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk. Klik hier voor actuele informatie >

Oostpool presents: De grote verrassingsshow

Tijdens de Arnhemse Uitnacht tovert Toneelgroep Oostpool vanaf 20:00 uur act na act uit de hoge hoed. Regisseur Charli Chung (Door NRC verkozen tot Rijzende ster Theater) stelde deze unieke voorstelling samen. Wat je zoal kunt verwachten? Lokaal talent, gevestigde namen, een lekker potje sporten, stand-up comedy, een heel orkest, een sexy dans act, intieme monoloog of een rondje speeddaten bijvoorbeeld. Zonder programma, nooit langer dan kwartier en altijd verrassend. Ook artiesten van Studio26 komen in de line-up voorbij, dus zorg dat je er bij bent!

Wat: Arnhemse Uitnacht
Wanneer: 24 januari 20.00 uur
Waar: Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, 6811 HX Arnhem
Wie: Toneelgroep Oostpool i.s.m. o.a. Studio26

Meer weten over de grote verrassingsshow tijdens de Uitnacht in Arnhem? Check de website van toneelgroep Oostpool >

372