Artiesten Studio26 ook dit jaar te zien tijdens Arnhems Sportgala 2020

ARNHEM – Op 18 februari 2020 worden de Arnhemse Sportprijzen uitgereikt tijdens het Arnhems Sportgala. Net als voorgaande jaren zullen artiesten van Studio26 te zien zijn tijdens dit evenement. Lees hier meer over het Arnhems Sportgala 2020!

Over het Arnhems Sportgala

Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie sportverhalen centraal. Er is ruimte voor de prestaties van Arnhemse sporters én hun supporters en worden er bijzondere awards uitgereikt; de Sport-ster en de Support-ster. Naast de uitreiking van deze awards, wordt tijdens het Arnhems Sportgala bekend gemaakt wie de maker is van de Arnhemse Sportfoto van het jaar. Ook dit jaar mogen we als artistiek partner samenwerken met Sportbedrijf Arnhem om van het Arnhems Sportgala een groot succes te maken. Meer weten over het Arnhems Sportgala? Check de website van Sportinarnhem >

Ben jij voor een evenement op zoek naar een spectaculaire opening die blijft plakken bij de bezoekers? Neem dan contact op! We denken op basis van jullie wensen graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw event.

372