Artiesten Studio26 klaar voor 10e jubileum Gelders Sportgala

ARNHEM - Op sportcentrum Papendal in Arnhem worden op 28 november de Gelderse Sportprijzen uitgereikt tijdens de 10e editie van het Gelders Sportgala. De organisatie koos dit jaar voor een dinnershow-setting en de Studio26 artiesten zijn er klaar voor! Lees meer.

Over het Gelders Sportgala

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden Gelderse topsporters en talenten geĆ«erd en worden mooie sportmomenten gevierd. Het Gelders Sportgala viert dit jaar haar tiende verjaardag in gasstad Arnhem en het belooft een heel bijzondere avond te worden! Studenten van samenwerkingspartner Rijn IJssel bereiden gezonde gerechten onder begeleiding van topsportkok Erik te Velthuis, en het entertainment wordt verzorgd door de artiesten van Studio26. 

Artistieke invulling

Ook vorig jaar mochten we in opdracht van de Gelderse Sportfederatie een artistieke bijdrage leveren aan het Gelders Sportgala. Studio26 verzorgde de artistieke aankleding van dit evenement; van de spetterende opening tot de invulling van creatieve acts als intermezzo tijdens het sportgala. In de afgelopen weken is er door onze artiesten druk gerepeteerd voor deze show en ze zijn er helemaal klaar voor! Hou onze socials in de gaten voor actuele updates over dit evenement!

372