Aftermovie scholenproject Beekdal Lyceum Arnhem

ARNHEM - Ieder jaar werken de eerstejaars havo-leerlingen van het Beekdal Lyceum mee aan het scholenproject 'de Beekweek'. Tijdens deze week worden de leerlingen intensief begeleid door studenten van de mbo-opleiding Dans van Rijn Ijssel. Ook deze editie van de Beekweek was weer grandioos. Bekijk de video!

Over scholenproject de Beekweek

De Beekweek is een custom project op het gebied van kunst & cultuur, waarin verschillende disciplines samenkomen. De belangrijkste doelstellingen tijdens dit project zijn naast uiteraard een potje lol trappen, nader kennismaken, beter leren samenwerken, en het onderline gevoel van veiligheid en vertrouwen vergroten.

Multidisciplinaire voorstelling

In een paar dagen tijd studeren de leerlingen een act in. De acts zijn niet per sé aan een bepaalde discipline verbonden, waardoor eigenlijk alles wel voorbij kan komen; dans, zang, spel, circus, acrobatiek, goochelen – noem het maar op. Aan het eind van de projectweek was er een eindpresentatie in de theaterzaal van het Beekdal Lyceum. Check de video voor een snelle compilatie:

Ben jij werkzaam in het onderwijs en ben je benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen?
Lees hier meer over onze kunsteducatie projecten en laat je inspireren! 

372