5 t/m 10 september Open Huisweek Studio26 - Welke les probeer jij?

Van maandag 5 tot en met zaterdag 10 september 2022 is Studio26 terug met de Open Huisweek. Graag leren zingen, een les moderne dans volgen of op zoek naar een nieuwe hobby maar weet je nog niet wat je leuk vindt? Tijdens de Open Huisweek maak je kennis met het gevarieerde aanbod van Studio26. Jong en oud kunnen gratis deelnemen aan alle groepslessen dans, theater en circus. Ook kun je je inschrijven voor een individuele introductieles muziek. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Lees verder ►

Ruim aanbod cursussen

Wekelijks verzorgt Studio26 een breed aanbod op het gebied van dans, muziek, theater en circus. Voor alle leeftijden en niveaus biedt Studio26 een passende cursus aan. Van kleuterdans en moderne dans tot BBB stretching en pilates - van piano en drum tot gitaar en zang - van circus en theatersport tot muziektheater. Afgelopen 26 jaar is Studio26 uitgegroeid van lokale dansschool tot een groot podium voor creatieve industrie. 

Kunst moet laagdrempelig zijn

Voor Studio26 is het belangrijk om ook gezinnen met minder ruime financiële middelen een kans te geven om gratis met podiumkunsten in aanraking te komen. Mensen die toch graag op les willen, kunnen vervolgens ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld. 

Zien we jou bij de Open Huisweek?

Voorafgaand aan de les kan worden ingeschreven via het proeflesformulier. Dit is echter niet verplicht, maar wel aan te raden. Op het laatste moment nog een les volgen? Dat kan ook. Loop gerust eens binnen bij de Larensteinselaan 26-D in Velp. Deze prachtige locatie in het groen ligt op het Landgoed Larenstein in Velp. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, ruime en lichte studio’s en er kan in de foyer gezellig een kopje koffie worden gedronken. Dus kom jij ook naar de Open Huisweek? 

Data open huisweek | maandag 5 september t/m zaterdag 10 september 2022
Lesaanbod en rooster | https://www.studio26.nl/cursussen/ 
Inschrijven proeflesformulier | https://mijn.studio26.nl/proefles 

Gepubliceerd op 1 augustus 2022. 
 

372