4x cultureel genieten op Landgoed Larenstein tijdens de zomer van 2020!

VELP - De afgelopen maanden mocht ook onze afdeling evenementen haar plannen drastisch omgooien. In eerste instantie een dikke tegenvaller, maar bij nader inzien een prachtcadeau. We presenteren met trots: 4x genieten van cultuur tijdens de zomer van 2020. Lees verder ►

1. De Grote Familieshow

Deze energieke theatershow met een culinair randje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Regisseuse Marleen van der Loo (Evita, Mamma Mia!, Footloose) brengt verwondering, fantasie en spektakel naar het Studio26 Theater in Velp. Het Mini-sterie van Fantastische Zaken is een unieke theatershow met grappige karakters, een hoofdrol voor actrice Jacqueline Aronson (Chicago, A Chorus Line, Fame) en hapjes bereid door een patissier van een tweesterrenrestaurant.
Reserveer gauw, want de tickets gaan hard! >

2. Lazy Sunday

Een van de nieuwste concepten van Studio26 deze zomer is Lazy Sunday; een evenement waarbij er iedere zondag een vers aanbod fris talent laat zien wat het in huis heeft. Dit kunnen dansers zijn, muzikanten of zelfs een spoken word artiest. Start je zondag met cultuur én natuur op landgoed Larenstein in Velp.
Lees hier meer >

3. Assepoester de Musical

Een deel van het Studio26 productieteam toert deze zomer samen met de cast van Assepoester de Musical langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de kinderen genieten op de camping bij Assepoester de Musical! Raadpleeg regelmatig onze website, binnenkort maken we bekend op welke campings Assepoester de Musical deze zomer te zien zal zijn.

4. Summerschool & Summerschool Mini

Kinderen genieten deze zomervakantie dicht bij huis tijdens de Summerschool en de Summerschool mini! Geen échte school natuurlijk, maar creatieve workshops en leuke activiteiten op het gebied van dans, muziek en circus! De eerste week is inmiddels uitverkocht, voor de tweede week zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Voor de Summerschool Mini is momenteel nog voldoende plek.
Ontdek hier meer over de Summerschool >
Ontdek meer over de Summerschool Mini >

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Snappen we! Zorg dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief zodat je niets mist! We hopen je heel graag te zien deze zomer bij een van onze events of voorstellingen.

372