2 juli musicals jongeren en volwassenen

VELP - Zondag 2 juli presenteren de musicalgroepen tieners & volwassenen zich in twee musicalvoorstellingen, beide geregisseerd door Marleen van der Loo. De tieners treden op in Pas op! Overstekende puber. De volwassenen zijn te zien in Lantaarnpaal in de woestijn. 

Pas op! Overstekende puber (musical tieners)
Zondag 2 juli 15.00 uur
Inhoud: Ben jij de vader of moeder van een puber en weet je het soms ook echt even niet meer? Of ben je zelf een tiener en vinden jouw ouders je een echte puber, terwijl jij voor je gevoel de enige ‘normale’ bent in het gezin? Kom dan naar de humoristische maar zeer verhelderende voorstelling over de belevingswereld van de puber. De voorstelling Pas op! Overstekende pubers! wordt gespeeld door echte ervaringsdeskundigen. De pubers behandelen uiteenlopende thema’s: van verliefdheid tot onuitstaanbare moeders. Vet chill!
Locatie: Theaterzaal Studio26, Larensteinselaan 26-d in Velp
Kaartverkoop: kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar via onze webshop

Lantaarnpaal in de woestijn (musical volwassenen)
Zondag 2 juli 19.00 uur
Inhoud: midden in de woestijn crasht een vrouw met haar auto tegen de enige lantaarnpaal in de wijde omtrek. Terwijl ze kijkt naar de veroorzaakte schade begint ze te vertellen. Waarom ging ze zo hard? En wat verbergt ze in haar kofferbak?
Locatie: Theaterzaal Studio26, Larensteinselaan 26-d in Velp
Kaartverkoop: kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar via onze webshop.


 

372