19 januari dansvoorstelling Masterclass Rozendaal

ROZENDAAL -  Zaterdag 19 januari vindt een bijzondere dansvoorstelling plaats op Het Rhedens in Rozendaal. Twee leerlingen van de Masterclass van AtelierVelp maakten deze voorstelling als onderdeel van hun profielwerkstuk!

De leerlingen, Maya Bachet en Stéphanie van der Stap dansen al vanaf hun kleutertijd bij AtelierVelp en de laatste jaren ook in Masterclass 2. 
Dit jaar volgen ze geen Masterclass programma in verband met de drukte voor hun eindexamen. Ze hebben echter wel enorm veel tijd en energie gestoken in hun profielwerkstuk dat als onderwerp ´de totstandkoming van een choreografie´ heeft. Onderdeel hiervan is de voorstelling ´The End´ die op zaterdag 19 januari is te zien.

Voor de choreografieën en uitvoering van de dansen werken Maya en Stéphanie samen met zes studenten van Artiest Dans Urban 1, drie oud-leerlingen van de Masterclass 2 die nu inmiddels zelf een vervolgopleiding doen op ArtEZ en Rijn IJssel fast Track Uitvoerend. Daarnaast dansen ook nog twee leerlingen mee die nu de MC2 volgen.

Locatie: Het Rhedens, Kleiberglaan 1 in Rozendaal
Aanvang: 19.30 uur.
Kosten: €5,- per kaartje. Een VIP-kaartje kost €9,-

Wij vinden het heel bijzonder dat leerlingen van de Masterclass met zoveel enthousiasme dans als onderwerp kiezen voor hun profielwerkstuk. Meerdere (oud)leerlingen zijn Maya en Stéphanie voorgegaan en de toewijding waarmee al deze amateur-dansers hun voorstellingen hebben voorbereid, geproduceerd en uitgevoerd, dwingt respect af. Wij zijn benieuwd! Succes met de laatste loodjes. Wij hopen dat jullie zelf ook genieten van het optreden!

Gepubliceerd op 19 januari 2013

372